Fiskepladser i Haderslev Fjord

Fiskepladser ved Haderslev Fjord

Fiskepladser i Haderslev Fjord – info

Fiskepladser i Haderslev Fjord kan læses om her. Hvert link henviser til det sted hvor man kan parkere nær den enkelte fiskeplads.

De yderste fiskepladser i fjorden er egnede til lystfiskeri efter havørreder året rundt, hvor i mod de mellemste og inderste er bedst om foråret, efteråret og om vinteren.

Husk at se hvor der er fredningsbælter før fiskeriet begynder. Skriv Haderslev Fjord i søgefeltet: Fredningsbælter…

Sydsiden af Haderslev Fjord

Stevelt

Stevelt er en af de bedste fiskepladser i Haderslev Fjord. Her kan fanges havørreder og fjordørreder året rundt. Der er ofte også skrubber inde på pladsen. I sommersæsonen også en del hornfisk. Fiskepladsen kræver waders. 

Sverdrup

Denne fiskeplads er god både forår, efterår og vinter. Hav- og fjordørreder er at fange under alle 3 årstider. Om sommeren kan der være mange hornfisk inde på pladsen. Man skal gå et stykke for at komme til vandet. 

Irenas Høl

Dette er vinterhalvårets fiskeplads i Haderslev Fjord. Her kan både fanges mange og til tider store havørreder og mellemstore fjordørreder. Aften og nat byder på godt ålefiskeri her. 

 

Starup

Denne fiskeplads er kort, men kan være god i vinterhalvåret. Her kan fanges havørreder og fjordørreder. Der er også en del ål i sommerhalvåret. Man skal følge stien fra kirken for at komme til vandet.

Nordsiden af Haderslev Fjord

Ørby Hage

Denne fiskeplads er, ligesom på Stevelt på modsatte side, en fantastisk helårsplads. Dette er også en af de bedste fiskepladser i Haderslev Fjord til fangst af havørreder og fjordørreder. Hornfisk kan fanges om sommeren.

Havgyden

Havgyden byder på glimrende fiskeri året rundt. På grund af den nære sejlrende, er der også fisk om sommeren her. Her kan hovedsageligt fanges havørreder og fjordørreder. Dog også hornfisk om sommeren.

Præsteskoven

Denne fiskeplads skal man gå et stykke for at komme ned til. Pladsen egner sig til fjordørreder og havørreder. Hovedsageligt forår og efterår. Man kan også fange ål om sommeren her. 

Se alle slæbestederne ved Haderslev og omegn her: Slæbesteder…

error: Content is protected !!