Fiskevideoer fra Haderslev Fjord og omegn

Fiskevideoer fra Haderslev Fjord og omegn.

Fiskevideoer fra Haderslev Fjord og omegn kan ses her. I videoerne fortæller jeg lidt om, hvornår fiskepladserne fisker bedst, samt hvad jeg bruger til at fange fiskene med.

Udover de mange gode fiskepladser i Haderslev Fjord, er der også et utal af lækre og givende pladser udenfor fjorden. Lillebælt byder på fiskeri efter flere forskellige fiskearter i sommersæsonen. Herunder både makrel, hornfisk, fladfisk og torsk m.fl.

De fleste fiskevideoer fra Haderslev Fjord og omegn på denne del af siden, viser dog hyppigst fangst af havørreder. Videoerne er ment som inspiration og de agn der bruges deri, kan varmt anbefales, men de er ikke den eller de eneste løsninger.

Rigtig god fornøjelse Jari P. – Lystfiskeri Danmark.

Fiskevideo fra Tormaj

I denne fiskevideo ser man en havørred blive fanget ved Tormaj. Fiskepladsen fisker godt året rundt.

Havørreden fanges med en OGP Silling.

video
play-sharp-fill

Fiskevideo fra Årø

Årø er en fantastisk ø for lystfiskere, hvor der kan fiskes efter havørreder hele vejen rundt. De 3 bedste årstider er forår, sommer og efterår, men der kan også fanges havørreder om vinteren flere steder. Fra østsiden især.

I denne fiskevideo fanges en havørred med Snurrebassen.

video
play-sharp-fill

Fiskevideo fra Ørby Hage

I denne fiskevideo fanges en fjordørred i Haderslev Fjord. Fiskepladsen hedder Ørby Hage. Havørreden hugger på en OGP Silling. Læs mere om “Fjordørreden” og teorien bag – i dette link: Klik her…

video
play-sharp-fill

Fiskevideo fra Gammelbro Camping

Her fanges en havørred lige udenfor Gammelbro Camping. Fiskepladsen kaster flest fisk af sig forår, efterår og sommer. Havørreden fanges med en OGP Silling.

video
play-sharp-fill

Fiskevideo fra Årøsund Havn

Årøsund Havn byder på fiskeri efter flere spændende fiskearter. I denne video ses en havørred blive fanget inde i havnen. Der kan fanges fisk året rundt både  i og omkring havnen. Havørreden fanges med Gotlandspilen.

video
play-sharp-fill

Fiskevideo fra Anslet Strand

Fra Anslet Strand til Anslet Hage kan der fanges havørreder. Pladsen kan defineres som en helårs-fiskeplads. Havørrederne kan fanges året rundt. I denne fiskevideo fanges en havørred på pladsen. Havørreden hugger på en OGP Silling.

video
play-sharp-fill

Se flere fiskevideoer fra Danmark her: Fiskevideoer…


error: Content is protected !!