Hyggelige cykelruter med udgangspunkt fra Haderslev

Hyggelige cykelruter med udgangspunkt fra Haderslev

Hyggelige Cykelruter – de korte

Hyggelige cykelruter med udgangspunkt fra Haderslev kan læses om her. Ruterne er egnede til alle og er tænkt som oplevelsesruter. Ruter hvor endestationen byder på aktiviteter eller seværdigheder.

Haderslev til Hejsager Strand – 11, 4 km. – ca. 37 minutter.

Ved Hejsager Strand kan der bades ved en lækker sandstrand samt købes is, mad og drikke m.m. En hyggelig gåtur på strandengen er en ganske særlig oplevelse.

Haderslev til Vonsbæk Kirke – 9, 1 km. – ca. 27 minutter.

Ved Vonsbæk Kirke ligger også Præsteskoven. I skoven er dejligt at gå en tur og der er mulighed for at sidde og nyde madpakken nede ved fjorden flere steder. 

Haderslev til Dyehaven – 5, 8 km. – ca. 19 minutter.

Haderslev Dyrehave er fuld af krondyr og dådyr. Nogle dage kan man se dyrene gå sammen i store flokke. Et ganske spektakulært syn. Dyrehaven ligger ved den vestlige del af Haderslev Dam. 

Hyggelige cykelruter med udgangspunkt fra Haderslev – længere ruter…

Det er i bund og grund ikke nødvendigt at cykle synderligt langt for at finde oplevelser i Haderslev og omegn, her er nogle som ligger en smule længere væk, men ikke længere end de fleste kan være med. Ruterne er i langt de fleste tilfælde frie for store stigninger. Der er som overskriften antyder, tale om hyggelige cykelruter.

Haderslev til Sandersvig Strandvej – 16, 8 km. – ca. 49 minutter.

Her er tale om en af de bedste fiskepladser i Lillebælt. Fisk efter havørreder uanset årstid og fisk gerne hele vejen om til og med Anslet Strand mod nordvest.

Haderslev til Årø – 15, 7 km. – ca. 47 minutter.

Tag turen på cykel til Årøsund Færge og derefter færgen over til Årø. Denne lille perle af en ø i Lillebælt, byder på et væld at aktiviteter og kulinariske oplevelser.
Læs mere her: Mad, vin og øl…  – Læs også om mulighederne for lystfiskeri: Lystfiskeri på Årø…

Overnatning

Du kan også cykle til overnatningsstederne nævnt her på siden. Se dem her: Overnatning nær Haderslev Fjord…

error: Content is protected !!